Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sürekli gelişen ve ilerleyen, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, mezunu olmaktan gurur duyulan, her yönüyle üstün donanıma sahip ve referans noktası teşkil edebilecek, dünyanın her yerinde mesleğini icra edebilecek bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alan Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, geleceğimiz olan öğrencilerimize ortak bir kültür kazandırmak suretiyle; bilgili, çağdaş, toplumun temel değerlerine bağlı ve ülke ekonomisine katkı sunacak mesleki beceriyle donatılmış nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Judo Ankara 3’üncülüğü ve Ankara 5’inciliği Karate Ankara 4’üncülüğü ve Ankara 5’inciliği Bocce Ankara 3´üncülüğü ve Ankara 4´üncülüğü

Pansiyon Bilgileri: YOK
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğrenci servisleri mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: -Kız Futsal Takımı -Erkek Futsal Takımı -Kız Voleybol Takımı -Kız Basketbol Takımı -Kız Bocce Takımı -Erkek Bocce Takımı -Dart Takımı
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Projeleri
Proje Çalışmaları: -ADLES Erasmus+ Projesi -Gelenekten Geleceğe Su Kabağı Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi -Bir Elma Gönül Alma Projesi -Sıfır Atık Projesi -Ayın Örnek Öğrencisi Projesi
Kontenjan Bilgileri: 861 Öğrenci ile Eğitim Öğretim devam etmektedir.

WEB - https://sincanhaymeana.meb.k12.tr

Adres - ERTUĞRUL GAZİ MH.SONBAHAR CD.NO3 SİNCAN/ANKARA

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ TRAFİK GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK SAKİN BİR MAHALDEDİR.

Adres - ERTUĞRUL GAZİ MH.SONBAHAR CD.NO3 SİNCAN/ANKARA

Ulaşım SİNCAN MERKEZDEN 509 VE 516 NOLU OTOBÜSLER SIHHİYEDEN 505 VE 524 NOLU OTOBÜSLERLE VE SİNCANDAN 11. CADDE DOLMUŞLARIYLA SIHHİYEDEN DE SİNCAN ADLİYE VE 11. CADDE SORGULANARAK DOLMUŞLARLA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE YAKIN