ARİF EKİNCİ - OKUL MÜDÜRÜ

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Arif EKİNCİ Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği bölümü mezunudur. Eğitim Yönetimi, Denetim, Planlama ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans yapmış ve ikinci yüksek lisansı olan Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesinde tez aşamasındadır. Son 20 yılı farklı okullarda müdürlük yaparak geçmiştir.

2003-2010 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Mevzuat çalışmalarında bulunmuş, Bakanlık ve Turizm sektörü arasındaki hazırlık ve uygulama çalışmalarına katılmıştır. Eğitim Yönetimi ve Proje uygulamaları üzerine Türkiye’de 50’nin üzerinde seminere katılmış, Milli Eğitim Bakanlığı hizmet içi eğitimlerinde Eğitim Personeli olarak görev yapmıştır.  Projeler üzerine çok sayıda konferans ve çalıştaya katılmış, yurt içi ve yurtdışında çok sayıda proje yürütmüştür.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

(312) 264 0116 (312) 264 0115 Eposta